Werkwijze

Een perfect geoptimaliseerde omgeving (een applicatie of een website) die aanzet tot actie: dát is wat voor je bouwen. Want daarmee kun je de volgende stap online echt zetten. 

Wat? Waarom? Voor wie? En hoe? 

Het zijn eenvoudige maar essentiële vragen, die we vaak meer dan eens stellen. We willen namelijk geen gevoel krijgen bij je bedrijf, we willen de wereld waarin je werkt 100% begrijpen. Voordat onze developers aan de slag kunnen, vinden dus de nodige gesprekken en brainstormsessies plaats.

Onze online oplossing

Of nou een CRM-tool, een eigen academy of een webshop met 3D-kopersomgeving de online oplossing voor je is: we ontwikkelen altijd een platform op maat. Is daarbij een bestaand systeem ideaal? Dan schromen we zeker niet om een koppeling daarmee te maken. Want wat goed is, is goed. 

Grip op resultaten

Jouw kersverse omgeving de lucht in en klaar? Alles behalve. Het moment van lanceren is het nieuwe nulpunt voor je online strategie. Vanaf dan meten, analyseren en kijken we voortdurend naar kansen om je doelgroep in beweging te houden. Met als doel: grip op de resultaten.

Externe specialisten

Je ambities vragen wellicht om meer dan de expertise van onze developers. We werken daarom samen met online marketeers, SEA- en SEO-kenners, tekstschrijvers, videomakers en andere externe specialisten.

Technische bouwstenen

Voor de liefhebber: we kunnen met verschillende ontwikkelsoftware bijzonder goed uit de voeten. Onze technische bouwstenen zijn onder meer Java, Spring, postgres, WordPress, Symfony, MariaDB en Docker