We houden het simpel én leuk

Het ene bedrijf (MacketMar) blonk uit in de backend, het andere (buro been) was goed in de frontend. Samen (intractief) bieden we nu online totaaloplossingen voor jouw ambities. 

Eerder deden we dat ook, maar toen was de samenwerking nog onofficieel. 

Ons motto = keep it simple. Webapplicaties en websites die uit onze koker komen, zijn puur gericht op conversie. Met andere woorden: we maken de reis voor gebruikers en bezoekers zo eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk. Want dan is de kans het grootst dat zij doen wat jij wil dat ze doen. Uiteraard meten we dat en sturen we bij waar nodig.

Samen schik

Je zult zien: onze producten leveren resultaat op. En dát bezorgt jou een glimlach (en ons daardoor ook). Die schik willen we overigens niet alleen na de oplevering maken, maar ook in aanloop daar naartoe. Gewoon, door af en toe een luchtige lading aan het proces te geven. Én door je op z’n tijd te verrassen. 

Nieuws- en leergierig

Met wie je te maken krijgt? Bij intractief zijn we eigenlijk allemaal uit hetzelfde hout gesneden. We zijn nieuwsgierig: we willen alles van je weten om je zo goed mogelijk te helpen. En leergierig: we staan altijd open voor nieuwe ontwikkelingen. Ook om je zo goed mogelijk te helpen. 

Zeg, developer…

Kun jij je vinden in ons motto? Vind je ook dat een geintje moet kunnen? En ben je net als wij nieuws- én leergierig? Misschien moeten we dan eens kennis maken.